Pár kôl by malo ísť denne na nás, nemyslíš? My z GameTwistu sme o tom tiež presvedčení a odmeníme preto tvoje aktivity s bonusovými twistami, ktoré si možeš poďla chuti staviť.


V zásade neexistuje žiadny rozdiel medzi bonusovými twistami a zakúpenými baľičkami twistov (pozri tiež „Ako nakúpim twisty“) – ale jeden rozdiel je tu predsa: Bonusové twisty sú zdarma!


Bonusové twisty získaš:

  • Za registráciu vrátane potvrdenia tvojej e-mailovej adresy: Aby si si po registrácii mohol/a ihneď zahrať, bude táto odmenená tučnou sumou bonusových twistov. Akonáhle svoju registráciu potvrdíš kliknutím na potvrdzovací e-mail v našej uvítacej správe, bude ti bonus obratom pripísaný na hráčske konto.
  • Za aktivitu v hre: Samozrejme by si mal/a aj naďalej hrať zdarma na GameTwiste. Preto získaš každý deň, počas ktorého si zahráš a ukončíš najmenej jednu hru podľa predpisov, kredit s twistami.
  • Ak dosiahneš ďalší level: Tvoj postup v leveli odmeníme s bonusovými twistami! Viac k tomu nájdete pod „Čo mi prinesú XP-body“.
  • V rámci bonusových aktivít: Predplatitelia informačného letáka budú mať výhodu. Nebudú len informovaní o aktuálnych hrách, ale získajú aj naše osobné bonusové akcie. Tak na čo ešte čakáte? Prihlás sa ihneď pre odoberanie informačného letáka!