Printr-un clic, alege un slot de pe pagina de selecție a jocurilor și așteaptă până când acesta se încarcă complet. Pentru prima rotire (învârtirea rolelor), dă clic pe butonul de start verde din dreapta jos. La fiecare clic pe acest buton, va fi efectuată o nouă rotire.


Cu ajutorul butonului "Miză" poți mări sau micșora miza pe line. În partea centrală jos, va fi afișată miza totală de rotire.


Dacă vrei să joci fiecare rotire cu același număr de linii și valoare a mizei, poți da clic pe butonul Auto (din stânga jos). Astfel, vor fi efectuate rotiri automate, până când ajungi la un joc bonus sau faci clic pe butonul Stop (din stânga jos).


Câștigul depinde de poziția simbolurilor de pe role. Dacă pe o linie de câștig (de la stânga la dreapta) se află cel puțin 3 simboluri identice, câștigi și primești pe cont monede Twist. Suma câștigată depinde de mărimea mizei tale. Dacă faci clic pe butonul de câștiguri din dreapta jos, vei vedea o listă cu toate combinațiile posibile și câștigurile unui slot.


La joc se mărește și nivelul tău XP. Cu cât mizele tale sunt mai mari, cu atât vei primi mai multe puncte de experiență la fiecare rotire.