Câteva runde ar trebui jucate zilnic pe cheltuiala casei, nu crezi? Noi, cei de la GameTwist, suntem de aceeași părere și vom recompensa de aceea multe din activitățile tale cu monede Twist bonus, pe care le poți pune în joc după preferințe.


În principiu, nu există nicio diferență între monedele Twist bonus și pachetele Twist cumpărate (vezi de asemenea „Cum cumpăr Twists“) cu o singură precizare: Monedele Twist bonus sunt gratuite!


Vei primi monede Twist bonus:

  • Pentru înregistrarea, inclusiv confirmarea adresei tale de e-mail: Pentru a intra în acțiune imediat după înregistrarea ta, vei fi răsplătit cu o sumă bonus Twist atractivă. Imediat ce închei înregistrarea, dând click pe e-mailul de confirmare din cadrul mesajului nostru de bun venit, bonusul tău va fi creditat imediat în contul tău de jucător.
  • Pentru activitate în joc: Bineînțeles, trebuie să poți profita și în continuare de jocul gratuit pe GameTwist. De aceea, în fiecare zi în care ai jucat și încheiat în mod corespunzător cel puțin un joc, vei primi un credit Twist.
  • Când ajungi la nivelul următor: Vom răsplăti avansarea ta în nivel cu monede Twist bonus! Mai multe găsești la rubrica „Ce aduc punctele XP“.
  • În cadrul promoțiilor bonus: Abonații la newsletter au un avantaj special. Aceștia vor fi informați nu doar în legătură cu cele mai actuale lansări de jocuri, ci vor primi și promoțiile noastre bonus personale. Ce mai aștepți? Înregistrează-te imediat la newsletter!