Twists reprezintă moneda virtuală de la GameTwist, în care îți efectuezi mizele de joc. Poți pune în joc Twists la toate jocurile de pe GameTwist. În cazuri de excepție, dacă un joc a fost pus la dispoziție de o companie parteneră și care lucrează cu un sistem diferit de bani virtuali, îți poți converti monedele Twist în moneda necesară în cadrul acestui joc.


În principiu, la fiecare rundă de joc vei miza o anumită sumă Twist, pe care o vei primi în cazul unui câștig sub formă de monede Twist.

Atenție: La GameTwist poți juca DOAR pe bani virtuali, nu pe sume reale. De aceea, îți aducem la cunoștință faptul că monedele Twist aflate într-un cont de jucător nu pot fi convertite în bani sau decontate. De asemenea, câștigurile obținute cu bani virtuali nu pot fi plătite.


Important: Distracția la joc fără sau doar cu costuri foarte reduse constituie o prioritate la GameTwist. Din acest motiv, în diferite ocazii (ca de exemplu la înregistrare, prima ta autentificare a zilei sau alte activități pe platformă) vei primi monede Twist gratuite, pe care le poți pune în joc la jocurile tale favorite la propria ta discreție.


În plus, ai posibilitatea să cumperi pachete Twist de diferite dimensiuni la prețuri avantajoase.