Ugye jó lenne, ha egy pár kört minden nap platformunk állna a számodra? Ezt a GameTwist is így gondolja, s azért játékosaink aktivitását gyakran bónusz-twistekkel jutalmazzuk, melyeket aztán a játékosok tetszőlegesen használhatnak fel a játékokban.


Alapvetően nincs különbség a bónusz-twistek és a vásárolt twist-csomagok között (lásd „Hogyan vásárolhatok twist-eket“) – egy dolog kivételével: A bónusz-twistek ingyenesek!


Bónusz-twisteket a következő esetekben kaphatsz:

  • Regisztráció az e-mail cím megerősítésével: Hogy a regisztrációt követően rögtön elkezdhess játszani, egy bónusz-twist összeget kapsz jutalmul. A regisztráció lezárását követően, egy üdvözlő üzenetet kapsz tőlünk, s ha rákattintasz az ebben lévő e-mail megerősítő linkre, úgy bónuszod azonnal jóváírásra kerül játékos-számládon.
  • Ha aktívan játszol: Természetesen a továbbiakban is ingyenesen játszhatsz a GameTwist-en. Ezért minden olyan napon, amikor legalább egy játékot szabályszerűen lejátszottál és befejeztél, egy twist-jóváírást kapsz ajándékba.
  • Ha eléred a következő szintet: Bónusz-twistekkel jutalmazzuk, ha egy magasabb szintre lépsz! Bővebb infók: „Mit kaphatok az XP-pontokért“.
  • Bónusz-akciók keretén belül: A hírlevelünkre feliratkozott játékosok különösen jól járnak. Ezek a játékosok mindig jól informáltak az aktuálisan induló játékokról, és értesítést kapnak a személyre szabott bónusz-akciókról is. Hát mire vársz még? Iratkozz fel hírlevelünkre most azonnal!