A GameTwist-en való regisztrációhoz, adj meg egy szabadon választott játékos-nevet, egy jelszót és egy érvényes e-mail címet. Ha már van ilyen felhasználó, úgy felajánlunk a számodra egy alternatív játékos-nevet. Ezután eldöntheted, hogy elfogadod-e ezt a nevet, vagy inkább egy új, egyértelmű és összetéveszthetetlen nevet választasz-e inkább. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a jelszónak legalább 8 karaktert kell tartalmaznia, amiben lennie kell 1 számnak vagy 1 különleges karakternek, valamint legalább 1 betűnek is, és nem tartalmazhatja a játékos-nevedet. Kérjük, válaszd ki valamelyik biztonsági kérdést, és válaszold is meg. Ez megvédi a felhasználói fiókodat a visszaélésekkel szemben, és fiókod törlésekor is szükséged lesz rá.


Az ÁSZF a Beállítások alatt található. Ha szeretnél információkat kapni az új játékokról és a GameTwist-tel kapcsolatos újdonságokról, úgy pipáld ki a hírlevél előtti négyzetet, és aktiváld az ehhez tartozó leküldéses értesítést (push notification).


Ezután egy e-mailt küldünk, amelyben megerősítjük a jelentkezésedet. Egyszerűen kövesd az e-mailben lévő aktiváló linket, és így még több twist-et szerezhetsz!