A twist a GameTwist virtuális valutája, ezek segítségével teheted meg tétjeidet a játékokban. A twist-ek a GameTwist valamennyi játékában felhasználhatóak – kivételes esetekben, ha egy játékot egy partner vállalat bocsátja rendelkezésre, s itt egy másik játékpénz-rendszer kerül alkalmazásra, úgy a twist-eket egyszerűen át lehet váltani az adott játékban használt játékpénzre.


Minden játékkörben egy meghatározott twist-összeget tehetsz meg tétként, s ha nyersz, úgy nyereményed twist-ek formájában kerül kifizetésre.


Figyelem: A GameTwist-en CSAK játékpénzért és nem valódi pénzösszegekért lehet játszani. A játékos-számlán található twist-eket nem lehet készpénzre váltani, vagy ezek bármilyen más formában való kifizetését kérni. Így a játékpénzzel elért nyeremények kifizetése sem kérhető.


Fontos: Játék és szórakozás teljesen ingyenesen vagy csak csekély ráfordítással - ez a GameTwist legfontosabb alapelve. Ezért különböző alkalmakkor (mint pl. regisztráció, a napi első bejelentkezés, vagy más aktivitások a platformon) ingyen twist-eket kaphatsz, melyeket saját belátásod szerint, szabadon használhatsz fel kedvenc játékaidban.


Ezen felül lehetőséged van jutányos áron különböző nagyságú twist-csomagok vásárlására is.