Διάλεξε από τη σελίδα με την επιλογή παιχνιδιών ένα κουλοχέρη και περίμενε μέχρι να φορτώσει. Για να κάνεις το πρώτο σου spin (γύρισμα των τροχών), απλά κάνε κλικ στο πράσινο κουμπί «Έναρξη» κάτω δεξιά. Με κάθε κλικ σε αυτό το κουμπί ξεκινάει ένα νέο spin.


Με το κουμπί «Ποντάρισμα» μπορείς να αυξήσεις ή να ελαττώσεις το ύψος του πονταρίσματος ανά γραμμή. Κάτω στη μέση φαίνεται το συνολικό ποντάρισμα ανά spin.


Εάν επιθυμείς να παίζεις κάθε spin με τον ίδιο αριθμό γραμμών και με το ίδιο ποντάρισμα, τότε μπορείς να κάνεις κλικ στο κουμπί «Αυτόματο» (κάτω αριστερά). Τότε θα γίνονται τα spin αυτόματα μέχρι να φτάσεις ένα δωρεάν παιχνίδι ή μέχρι να κάνεις κλικ στο κουμπί «Stop» (κάτω αριστερά).


Το κέρδος σου εξαρτάται από τη θέση των συμβόλων στους τροχούς. Εάν πέσουν τουλάχιστον 3 ίδια σύμβολα σε μία γραμμή πληρωμών (από αριστερά προς τα δεξιά), τότε κέρδισες και λαμβάνεις μία πίστωση με Twist. Το ύψος του κέρδους σου εξαρτάται από το ύψος του πονταρίσματός σου. Εάν κάνεις κλικ στο κουμπί «Κέρδη» κάτω δεξιά, θα δεις μία λίστα με όλους τους δυνατούς συνδυασμούς και τα κέρδη ενός κουλοχέρη.


Παίζοντας, αυξάνεται και η XP σου. Όσο μεγαλύτερα είναι τα πονταρίσματά σου, τόσο περισσότερους βαθμούς εμπειρίας λαμβάνεις ανά spin.