Μερικοί γύροι την ημέρα θα πρέπει να είναι κερασμένοι, δεν βρίσκεις; Εμείς στην GameTwist είμαστε της ίδιας άποψης και σε ανταμείβουμε με πολλές δραστηριότητες με μπόνους Twist που ποντάρεις, όπως επιθυμείς, στο παιχνίδι.


Βασικά δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ των μπόνους Twist και των πακέτων Twist (βλέπε «Πως αγοράζω Twist;»), παραμόνο μία: Tα μπόνους Twist είναι δωρεάν!


Λαμβάνεις μπόνους Twist:


  • Για την εγγραφή και επιβεβαίωση της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: Για να ξεκινήσεις αμέσως μετά την εγγραφή, χαρίζουμε ένα γερό μπόνους Twist. Με το που ολοκληρωθεί η εγγραφή, κάνοντας κλικ στο email επιβεβαίωσης, γίνεται αμέσως πίστωση του μπόνους σου.
  • Για δραστηρίοτητα στο παιχνίδι: Φυσικά μπορείς να συνεχίσεις να παίζεις δωρεάν στη GameTwist. Για αυτό λαμβάνεις κάθε μέρα που παίζεις και ολοκληρώνεις τουλάχιστον ένα παιχνίδι μια δωροεπιταγή Twist.
  • Όταν φτάσεις στο επόμενο επίπεδο: Ανταμείβουμε την αναβάθμιση επιπέδου με μπόνους Twist! Περισσότερες πληροφορίες στο «Τι είναι οι πόντοι XP;».
  • Στα πλαίσια των προσφορών μπόνους: Οι συδρομητές του newsletter έχουν πλεονεκκτήματα. Δεν είσαι ενημερωμένος μόνο για τα καινούρια παιχνίδια μας αλλά μαθαίνεις πρώτος και για τις προσφορές μπόνους. Τι περιμένεις λοιπόν; Γϊνε συνδρομητής στο newsletter!