Hergün bizim hesabımıza birkaç tur çevirmeye ne dersiniz? GameTwist olarak sizinle aynı fikirdeyiz ve bu yüzden oyunlarımızda dilediğiniz şekilde kullanabilmeniz için size belirli aktiviteler için Twist bonusu veriyoruz.


Genel olarak Bonus Twistler ile satın alınan Twist paketleri (bknz. „Nasıl Twist satın alabilirim“) arasında pek fark yoktur - tek birşey hariç: Bonus Twistleri ücretsizdir!


Şunlar için bonus Twisti elde edersiniz:

  • Kayıt işleminiz artı e-posta adresinizin onaylanması: Kayıt işleminizin ardından bir an önce oyunlarımıza başlayabilmeniz için belirli bir miktarda Twist bonusu elde edersiniz. Kayıt işleminizi tamamladığınızda size gönderilen onay postasındaki bağlantıya tıkladıktan sonra e-posta adresiniz onaylanır ve bonusunuz oyuncu hesabınıza aktarılır.
  • Oyundaki aktivite için: GameTwist'i herzaman ücretsiz oynayabilirsiniz. Bu yüzden en az bir oyunu tamamladığınız günlerde bir Twist bonusunu alırsınız.
  • Bir sonraki seviyeye ulaştığınızda: Seviye yükselişinizi bir Twist bonusu ile ödüllendiriyoruz! Ayrıntılı bilgiye „XP-puanları ne işe yarar“ bağlantısından ulaşabilirsiniz.
  • Bonus kampanyaları dahilinde: Haber bültenimize kayıtlı olanlar daha avantajlı. Çünkü onlar sadece yeni oyunlar hakkında değil, aynı zamanda kişisel bonusları hakkında da bilgilendiriliyorlar. Daha ne bekliyorsunuz? Hemen haber bültenine kayıt olun!