GameTwist'e kayıt olabilmek için kendi oluşturduğunuz bir oyuncu adı, şifre ve geçerli bir e-posta adresi girmelisiniz. Eğer oyuncu adı halihazırda başka bir oyuncu tarafından kullanılıyorsa, size alternatif olarak başka bir oyuncu adı önerilir. Tavsiye edilen oyuncu ismini kabul edebilir ya da kullanılmakta olmayan yeni bir oyuncu adı girebilirsiniz. Şifrenin en az 8 karakterden oluşması, 1 rakamı veya 1 özel karakteri ve 1 harfi içermesi gerektiğini ve oyuncu adınızın içinde yer almamasına dikkat edin. Lütfen buna ek olarak bir güvenlik sorusu ve cevabı seçiniz. Güvenlik sorusu, hesabınızı herhangi bir kötü amaçlı kullanma tehlikesine karşı korur ve hesabınızı silebilmeniz için gereklidir.


Genel kullanım koşullarımıza ayarlar sayfasından ulaşabilirsiniz. Yeni oyunlar ve GameTwist'teki yeniliklerle hakkında bilgilendirilmek istiyorsanız, haber bültenini ve bununla birlikte kısa mesaj (push message) kutucuğunu etkinleştiriniz.


Daha sonra kaydınızın onaylanması için bir e-posta alırsınız. Daha fazla Twiste sahip olmak için lütfen e-postada bulunan onay bağlantısına tıklayın.