GameTwist'in sanal para birimi Twist'tir, bunlarla ise oyunda bahis yapabilirsiniz. Twistleri GameTwist'teki tüm oyunlarda kullanabilirsiniz - ancak bir istina ile; partner şirketlerimizin sunduğu oyunlarda farklı bir oyun parası ile oynanmakta ise, dilediğiniz miktarda Twisti diğer oyun parasına dönüştürebilir ve oyununuza bu şekilde devam edebilirsiniz.


Genel olarak her oyun turunda belirli bir miktarda Twist yatırır ve - bir kazanç elde ettiğinizde - tekrar Twist kazanırsınız.


Lütfen dikkat edin: GameTwist'te SADECE oyun parası ile oynayabilirsiniz, gerçek para ile oynamanız mümkün değildir. Bu sebepten dolayı oyuncu hesabınızda bulunan Twistlerin tekrar gerçek paraya dönüştürülmesi mümkün değildir. Aynı şekilde elde ettiğiniz kazançlar da gerçek paraya dönüştürülemez.


Dikkat: GameTwist'te hiç veya sadece az bir miktar ödeme yaparak oyun eğlencesinin keyfine varabilirsiniz. Bu sebepten dolayı en sevdiğiniz oyunları doyasıya oynayabilmeniz için belirli aktivitelere (örn. kayıt işleminizi tamamladıktan sonra, günün ilk üye girişi için vsy.) ücretsiz Twist elde edersiniz.


Bunun dışında mağazamızdan uygun fiyata çeşitli büyüklükteki Twist paketlerinden satın alabilirsiniz.