Pár partiček denně by mohlo jít na naše náklady, nemyslíte? My ano! Proto vás každý den odměníme za vaše aktivity na platformě bonusovými twisty.


Mezi bonusovými a zakoupenými twisty (viz Jak si mohu zakoupit twisty) neexistuje skoro žádný rozdíl: Až na to, že jsou bonusové twisty zcela zdarma!


Bonusové twisty lze získat následovně:

  • Za registraci a potvrzení vaší e-mailové adresy: Abyste mohli po registraci ihned začít hrát, obdržíte od nás sytý bonus twistů. Jakmile svou registraci uzavřete (kliknutím na odkaz v potvrzovacím e-mailu), bonus vám bude okamžitě připsán na vaše herní konto.
  • Za aktivity ve hře: Samozřejmě můžete na GameTwist hrát bezplatně i nadále. Proto obdržíte za každý den, kdy dohrajete alespoň jednu hru, další twisty navíc.
  • Za postoupení do další herní úrovně: I postup do vyšší herní úrovně odměníme bonusovými twisty! Více informací získáte pod bodem K čemu slouží zkušenostní body.
  • V rámci různých bonusových akcí: Odběratelé našeho zpravodaje mají jednu velkou výhodu. Nejen, že jsou stále informováni o novinkách a nových hrách, ale získávají od nás osobní bonusové akce. Tak na co ještě čekáte? Přihlašte se k odběru zpravodaje!